/content/hbtbt/us/en/search-results.html

Legal Documents

• This page contains legal documents for conducting business with Honeywell Building Technologies. Please select the relevant documents for your country or region, below.
    • Cette page contient des documents juridiques pour la conduite des affaires avec Honeywell Building Technologies. Veuillez sélectionner ci-dessous les documents pertinents pour votre pays ou votre région.
    • Diese Seite enthält rechtliche Dokumente für die Durchführung von Geschäften mit Honeywell Building Technologies. Bitte wählen Sie die entsprechenden Dokumente für Ihr Land oder Ihre Region aus.
    • Questa pagina contiene i documenti legali per condurre gli affari con Honeywell Building Technologies. Si prega di selezionare i documenti rilevanti per il proprio paese oq regione, al di sotto.
    • Denna sida innehåller juridiska dokument för att göra affärer med Honeywell Building Technologies. Välj relevanta dokument för ditt land eller region, nedan.
    • Esta página contiene documentos legales para realizar negocios con Honeywell Building Technologies. Seleccione los documentos relevantes para su país o región, a continuación.

Americas
    Americas
    Asia-Pacific
    Asia-Pacific
    Europe Middle East & Africa
    Europe Middle East & Africa
    Trademark Guidelines
    Trademark Guidelines